Referenties

Toen ik iets te vieren had, was de keuze voor de muziek snel gemaakt. Met Jari is het feest eigenlijk al meteen geslaagd! Mijn 70e verjaardag werd mede door hem een onvergetelijke avond, lekkere muziek, prettig gezelschap en een echte sfeermaker!

Bep van Schrevendijk

Wanneer je Jari vraagt om een feestje, dan krijg je een feestje. Ik ben de gelukkige die al vanaf het begin betrokken is bij Jari en zijn zangcarrière. Zijn Kerstshows zijn creatief, briljant en ontroerend, zijn optredens altijd gezellig en oprecht en ook het feest voor mijn vriend werd, mede door Jari, te gek. Maar wat voor mij het meest dierbaar is, is hoe zijn lieve opa mee ging naar zijn optredens en zijn grootste fan is. Terecht want Jari is top!

Saskia Langezaal

Als we praten over Nederlandstalige zang op niveau kunnen we toch echt zeggen dat Jari bij de top van Nederland hoort. We hebben Jari hier in Raalte nu tweemaal mogen begroeten en tweemaal ging de hut compleet uit z’n dak. Of het nu gaat om oude Amsterdamse nummers of nummers die momenteel in de hitlijsten staan, hij kan het allemaal. Het mooie is dat hij iedereen in de zaal aan het dansen krijgt en hij oog houdt voor detail, zoals kleding en de mensen om zich heen, of ze nu dansen of staan te kijken/luisteren. Eigenlijk kunnen we zeggen: een rasartiest die aanvoelt hoe je het publiek kunt bespelen en inpakken. Jari verovert het oosten des vaderlands.

Roy Schulten (Voorzitter Stoppelkaters Raalte)