Over mij

Een sololied in de eindmusical van groep 8 is de oorzaak van de grote liefde voor muziek die Jari heeft. Vanaf dit moment heeft hij ontdekt dat hij niets liever doet dan zingen, presenteren en amuseren. Zijn warme en heldere stem, samen met zijn frisse voorkomen en goedlachse karakter, maken hem een geliefd artiest bij een breed publiek. Met een breed repertoire, variërend van uitbundige bigband tot mooie theaterballad, weet Jari zijn publiek keer op keer te raken. Of het nu is als muzikale ondersteuning met rustig repertoire op een bedrijfsevenement, of als hoofdartiest met Hollandse meezingers op een festival, Jari vermaakt ieder gezelschap op verbluffende wijze.

De afgelopen jaren heeft Jari zijn zang steeds meer gecombineerd met presentatie en theater. Als gastheer presenteerde hij vele zakelijke evenementen en muziekfestivals. Daarnaast heeft hij getoerd met een uitbundige en hilarische glamour bingo show, waarin hij keer op keer het publiek in extase kreeg. Hoogtepunten zijn verder het optreden in het voorprogramma van Michael Bublé in Ahoy Rotterdam, zijn vele optredens voor de LHBTI-gemeenschap en het verschijnen van zijn kerstalbum A Holly Jolly Christmas.

Mooie muzikale projecten hebben Jari de afgelopen jaren de kans gegeven zich te ontwikkelen tot een allround entertainer. Trainingen van experts en grote namen in het vakgebied hebben hem de kneepjes van het mooie vak eigen laten maken. Jari zong in 2017 met Paul de Leeuw in zijn tv-show Lekker Laat, was in 2018 gastartiest in de theaterproductie Volle Bloei van Karin Bloemen en werkte diverse malen samen met souldiva Shirma Rouse.

Naast de muziek speelt ook theater een belangrijke rol in de carrière van Jari. Zang, presentatie en entertainment komen perfect samen in de jaarlijkse solovoorstellingen die hij vanaf 2014 in samenwerking met geweldige muzikanten produceert. Prachtige liedjes begeleid door een live band worden hier afgewisseld met hilarische anekdotes zoals alleen Jari die kan vertellen.