|
28 december 2019
|

De eigenlijke datum, 20 maart, is door de coronacrisis komen te vervallen.
Op  zal het concert worden ingehaald. Er zal een vroege en late voorstelling zijn, waarvoor de laatste kaarten verkrijgbaar zijn via theater De Molenberg.

Jari een gastoptreden verzorgen tijdens het theaterconcert van Pieter van der Zweep. Het zal een bijzondere avond worden die je niet wilt missen.

Kaarten zijn te koop via: In de provincie Groningen is Pieter van der Zweep geen onbekende meer. De geboren Delfzijlster nam een succesvol duet op met zangeres DO en zijn singles Je Neemt Me Mee, Dansen en Zal De Liefde Winnen zijn vaak te horen op landelijke radiozenders. In 2018 deed Pieter mee aan het achtste seizoen van The Voice Of Holland. Coach Ali B was zeer gecharmeerd van Pieter zijn vertolking van De Waarheid en voegde hem toe aan zijn team. Uiteindelijk wist hij The Knockouts te bereiken. In Onderweg zingt Pieter, begeleid door zijn live band, de mooiste nummers uit de Nederlandstalige muziekgeschiedenis. Marco Borsato en BLØF komen voorbij, maar ook Robert Long, Ramses Shaffy en André Hazes zullen niet ontbreken. Natuurlijk zal Pieter ook nummers van zijn nieuwe album Dichterbij ten gehore brengen. Met deze show in de Molenberg gaat voor Pieter een lang gekoesterde wens in vervulling. “Ik wilde zo graag een eigen show in het theater doen. In een intieme setting mijn (muzikale) verhaal vertellen, maar ook die van mijn muzikale helden, om het publiek zo een onvergetelijke avond te bezorgen. Ik kan niet wachten!”

Gerelateerd aan dit artikel:

Optredens Corien de Groot Foundation hervat!

26 juli 2020

Jari treedt op in het Nieuwe Luxor Theater!

28 december 2019

Fotoverslag HELDEN2!

22 oktober 2019

Kaartverkoop HELDEN 2 is begonnen!

10 mei 2019